Reisorganisaties


vakanties online.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Reisorganisaties
Deze reisorganisaties bieden vakanties aan naar bestemmingen in Griekenland.

Camelot
Camelot Wintersportreizen Camelot biedt scherp geprijsde wintersportreizen naar Frankrijk, Andorra, Oostenrijk en TsjechiŽ. Het aanbod bestemmingen en accommodaties is zeer ruim en gevarieerd. Via de website www.camelot.nl kan snel en eenvoudig georiŽnteerd en geboekt worden. Camelot Tennisreizen Camelot biedt ook tennisvakanties aan, inclusief tennisles en/of toernooi, naar sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. De doelgroep van de tennisvakanties bestaat uit volwassenen van 20 jaar en ouder, van beginners tot gevorderde spelers
http://clk.tradedoubler.com/click?p=50617&a=1423460&g=16421370

Eliza was here
Waar iedereen rechtsaf gaat, kun je ook linksaf! Eliza was here staat voor een authentieke vakantie. De inkopers van Eliza was here reizen in de naam van Eliza als ontdeksters van dit soort vakanties Europa door om net die leuke plekjes te vinden, weg van de massa en in het echte ritme van het land. Dit betekent dat waar vrijwel alle touroperators links gaan, Eliza rechtsaf slaat. Kortom: Eliza is op zoek naar de couleur locale van het land. Eliza was here is een jonge internetreisorganisatie sinds 2001, maar stoelen op 10 jaar kennis in de reisbranche, waarvan ruim 5 op internet. Overzicht, duidelijkheid en anders dan anders is ons devies.
http://www.elizawashere.nl/tradetracker/index.aspx?campaignID=241&materialID=0&affiliateID=16176

N.R.V.
NRV Holiday is gespecialiseerd in het organiseren van zowel groepsreizen als privť reizen naar voornamelijk bestemmingen in AziŽ en Afrika. De letters N.R.V. staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. We hebben als doel kwalitatief goede reizen aan te bieden tegen een uiterst voordelige prijs. NRV Holiday kent de volgende reissoorten: Groepsrondreizen: Compleet verzorgde rondreizen in groepsverband Privť rondreizen: Compleet verzorgde rondreizen op individuele basis Stad & Strand: Bezoek een stad in combinatie met een heerlijk strandverblijf Strandvakanties: Comfortabele accommodaties met optionele excursiemogelijkheden Vlucht+: Intercontinentale retourvlucht inclusief eerste overnachting en transfer De reizen hebben een actief, ondernemend maar ook comfortabel karakter. Uitgangspunt is altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. NRV Holiday is aangesloten bij de ANVR, het SGR en Calamiteitenfonds.
http://clk.tradedoubler.com/click?p=56110&a=1423460&g=16704338

Door B. Stenveld i.s.m. startze.nl
Er staan 3 links op deze pagina.

Privacybeleid